GİRESUN / MERKEZ - Boztekke Ortaokulu

Nis

"Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz."

"Bugünün küçükleri, yarının büyükleridir." Kemal ATATÜRK

Nis

23 Nisan Şiir Yarışmasında Erdi KARSLI okulumuzun adını ilde duyurdu.

Mrt

Öğretmenlerimizle iftarımızı yaptık. Müdürümüze geçmiş olsun dileklerimizi ileterek aramızda tekrar görmekten mutluluk duyduk. İftar ve Ramazan bir aradayken güzel. Herkesle böyle güzel günlerde bir araya gelmeyi temenni ederek etkinliğimize şimdilik son verdik.

Mrt

Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ile iftar yaptık.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi, her yıl 18 Mart günü tüm Türkiye'de kutlanılan millî gündür. I. Dünya Savaşı sırasında 18 Mart 1915 tarihinde Osmanlı İmparatorluğu'nun Mustafa Kemal Atatürk'ün komutanlığında zaferiyle sona eren Çanakkale Deniz Savaşları'nın anıldığı gündür.

Mrt

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde annelerimizin dünyanın en emekçileri ve değerlileri gördüğümüz için onlara çiçekler sunduk. Çocukların gözüyle kıymet biçilemez emekleri için bir teşekkür mahiyetinde onlara küçük buketlerimizle minnetlerimizi sunduk.

Mrt

Boztekke Okulu olarak anasınıfı, ilkokul ve ortaokullarımızla 1-7 Mart Deprem haftası dolayısıyla deprem tatbikatı yaptık. Deprem bilinçlendirme çalışmalarına sınıflarda videolar izleyerek başladığımız tatbikat 1. siren sesiyle çök-kapan-tutun hareketi ve 2. siren sesiyle tahliye aşamasıyla devam etti. 55 saniye gibi kısa bir sürede tahliye işlemimiz taamlanmış oldu. Afetlerle mücadelenin en etkili yolu eğitimdir. Bunun bilinciyle hareket eden bir nesil yetiştirme gayretindeki öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

OKULUMUZUN BAHÇESİ ÇOCUK OYUNLARIYLA ŞENLENİYOR.BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİMİZ DİLEK BAHAR VE ÖĞRENCİLERİ OKUL BAHÇEMİZE TOPAÇ, KÖŞE KAPMACA, SEKSEK ,GİBİ GELENEKSEL SOKAK OYUNLARIMIZA AİT ALANLARI ÇİZEREK BOYADILAR. ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE BU GÜZEL BAHÇEYİ OKULUMUZA KAZANDIRDIKLARI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

4 Mart Dünya Obezite Günü, insanların sağlıklı bir kiloya ulaşması, bu kiloyu koruması, uygun tedaviyi alması ve obezitenin getirdiği olumsuzlukları tersine çevirmesine yardımcı olacak pratik çözümleri teşvik etmek amacıyla farkındalık günüdür.

Spor turnuvalarına katıldık.